Kurser
![En person som går en webbkurs på Restaurangakademien](https://www.restaurangakademien.se/img-srv/LiQcARZYmpYpMJ7smRQAR5m3zMSWuyLhaI6ls_q49yQ/resizing_type:auto/width:0/height:0/gravity:sm/enlarge:1/ext:webp/strip_metadata:1/quality:90/bG9jYWw6Ly8vcmVzdGF1cmFuZ2FrYWRlbWllbi93d3cucmVzdGF1cmFuZ2FrYWRlbWllbi5zZS93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAyMi8wOC93ZWJia3Vyc2VyLTEuanBn.webp)
Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
Endast på abonnemang! Kursen vänder sig till dig som redan gått en grundkurs i livsmedelshygien eller liknande kurs inom området.
Endast på abonnemang! Kursen vänder sig till dig som redan gått en grundkurs i livsmedelshygien eller liknande kurs inom området.
Läs mer…![En person som går en webbkurs på Restaurangakademien](https://www.restaurangakademien.se/img-srv/LiQcARZYmpYpMJ7smRQAR5m3zMSWuyLhaI6ls_q49yQ/resizing_type:auto/width:0/height:0/gravity:sm/enlarge:1/ext:webp/strip_metadata:1/quality:90/bG9jYWw6Ly8vcmVzdGF1cmFuZ2FrYWRlbWllbi93d3cucmVzdGF1cmFuZ2FrYWRlbWllbi5zZS93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAyMi8wOC93ZWJia3Vyc2VyLTEuanBn.webp)
Grundkurs i Livsmedelshygien (HACCP)
Denna kurs vänder sig till dig som ska starta en livsmedelsverksamhet, hantera öppna livsmedel och som ställer höga krav på din personal.
Denna kurs vänder sig till dig som ska starta en livsmedelsverksamhet, hantera öppna livsmedel och som ställer höga krav på din personal.
Läs mer…