Kurser
![Tryffel på en skärbräda](https://www.restaurangakademien.se/img-srv/-9f3sJnNL2NaEruZNPcMnTOfGUD55bals6e-5DdjEfI/resizing_type:auto/width:0/height:0/gravity:sm/enlarge:1/ext:webp/strip_metadata:1/quality:90/bG9jYWw6Ly8vcmVzdGF1cmFuZ2FrYWRlbWllbi93d3cucmVzdGF1cmFuZ2FrYWRlbWllbi5zZS93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAyNC8wNS90cnlmZmVsLXB1ZmYuanBn.webp)
Tryffel en fantastisk råvara
Under vår tryffelkurs kommer du att fördjupa din kunskap om tryffel på ett inspirerande sätt. Vi går på djupet om kvalitet, smak och artvariation. Kursen inleds med en föreläsning om tryffelsorter, smak och kvalitet och avslutas med en trerättersmiddag.
Under vår tryffelkurs kommer du att fördjupa din kunskap om tryffel på ett inspirerande sätt. Vi går på djupet om kvalitet, smak och artvariation. Kursen inleds med en föreläsning om tryffelsorter, smak och kvalitet och avslutas med en trerättersmiddag.
Läs mer…![Burkar med torra råvaror](https://www.restaurangakademien.se/img-srv/zBPxF-pFunFI5OYRSh4-MQaki4RNg2PsfxdKgQO3stY/resizing_type:auto/width:0/height:0/gravity:sm/enlarge:1/ext:webp/strip_metadata:1/quality:90/bG9jYWw6Ly8vcmVzdGF1cmFuZ2FrYWRlbWllbi93d3cucmVzdGF1cmFuZ2FrYWRlbWllbi5zZS93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAyNC8wNS9tZWR2ZXRlbi1tYXRsYWduaW5nLXB1ZmYuanBn.webp)
Medveten matlagning
Vill du lära dig att planera och tillaga måltider som inte bara smakar fantastiskt utan också är medvetet valda för att balansera näring och hållbarhet? Välkommen till kursen Medveten matlagning, där vi sammanför kunskap från både forskare och kockar för att ge dig verktygen att göra kloka och hållbara råvaruval.
Vill du lära dig att planera och tillaga måltider som inte bara smakar fantastiskt utan också är medvetet valda för att balansera näring och hållbarhet? Välkommen till kursen Medveten matlagning, där vi sammanför kunskap från både forskare och kockar för att ge dig verktygen att göra kloka och hållbara råvaruval.
Läs mer…![Torkade bönor och linser](https://www.restaurangakademien.se/img-srv/zee8SIfZ5cXlg3MM5alxuAWdYC23GxqC330ntxPLuL4/resizing_type:auto/width:0/height:0/gravity:sm/enlarge:1/ext:webp/strip_metadata:1/quality:90/bG9jYWw6Ly8vcmVzdGF1cmFuZ2FrYWRlbWllbi93d3cucmVzdGF1cmFuZ2FrYWRlbWllbi5zZS93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAyNC8wNS9za29sa29rLXB1ZmYuanBn.webp)
Modern matlagning för skolrestauranger
Har du någonsin undrat hur en av Sveriges mest hållbara skolrestauranger arbetar? Nu har du chansen att lära dig från experterna själva.
Har du någonsin undrat hur en av Sveriges mest hållbara skolrestauranger arbetar? Nu har du chansen att lära dig från experterna själva.
Läs mer…![Två personer som lägger upp mat på tallrik i ett restaurangkök](https://www.restaurangakademien.se/img-srv/7zYvmqZVr_QINTUgcVzSO0erhcwxMojsNrM2pIN2Lbk/resizing_type:auto/width:0/height:0/gravity:sm/enlarge:1/ext:webp/strip_metadata:1/quality:90/bG9jYWw6Ly8vcmVzdGF1cmFuZ2FrYWRlbWllbi93d3cucmVzdGF1cmFuZ2FrYWRlbWllbi5zZS93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAyNC8wNS9tZWR2ZXRlbi1nYXN0cm8tcHVmZi5qcGc.webp)
Medveten gastronomi för storkök
Vill du skapa lustfyllda, vällagade och hållbara vardagsmåltider? Då är vår kurs inom medveten gastronomi perfekt för dig och ditt team som arbetar med mat på skolor, ålderdomshem, förskola, personalmatsalar eller lunchrestauranger.
Vill du skapa lustfyllda, vällagade och hållbara vardagsmåltider? Då är vår kurs inom medveten gastronomi perfekt för dig och ditt team som arbetar med mat på skolor, ålderdomshem, förskola, personalmatsalar eller lunchrestauranger.
Läs mer…![Dessert, choklad och kaffe](https://www.restaurangakademien.se/img-srv/8jPwlX5QK9bYUc7en-yKzG1Z5E6eY0Qao1fcNtOdRp4/resizing_type:auto/width:0/height:0/gravity:sm/enlarge:1/ext:webp/strip_metadata:1/quality:90/bG9jYWw6Ly8vcmVzdGF1cmFuZ2FrYWRlbWllbi93d3cucmVzdGF1cmFuZ2FrYWRlbWllbi5zZS93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAyNC8wNS9kZXNzZXJ0LWNob2tsYWQta2FmZmUtcHVmZi5qcGc.webp)
Dessert, choklad och kaffe
Fördjupa din kunskap inom desserter, choklad och kaffe med vår nya kurs, skräddarsydd för dig som arbetar med desserter och konditori på restaurang och hotell.
Fördjupa din kunskap inom desserter, choklad och kaffe med vår nya kurs, skräddarsydd för dig som arbetar med desserter och konditori på restaurang och hotell.
Läs mer…![Skog och vilt](https://www.restaurangakademien.se/img-srv/UCvLGk4rdlk_IRRcCGkTQ0Oc8S_Po2keNKKTPCq4K8A/resizing_type:auto/width:0/height:0/gravity:sm/enlarge:1/ext:webp/strip_metadata:1/quality:90/bG9jYWw6Ly8vcmVzdGF1cmFuZ2FrYWRlbWllbi93d3cucmVzdGF1cmFuZ2FrYWRlbWllbi5zZS93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAyNC8wNS92aWx0LXNrb2ctcHVmZi5qcGc.webp)
Skog och vilt
Den svenska höstsäsongen med råvaror från skogen och havet ger oss fantastiska förutsättningar att skapa spännande rätter och smakkombinationer. Under den här kursen kommer vi jobba med råvarorna när de är som allra bäst.
Den svenska höstsäsongen med råvaror från skogen och havet ger oss fantastiska förutsättningar att skapa spännande rätter och smakkombinationer. Under den här kursen kommer vi jobba med råvarorna när de är som allra bäst.
Läs mer…![Sjömat](https://www.restaurangakademien.se/img-srv/Am8ojZOqrHGDqNzMYHS7qwnvY29xA1hWRCJA1lFqx0c/resizing_type:auto/width:0/height:0/gravity:sm/enlarge:1/ext:webp/strip_metadata:1/quality:90/bG9jYWw6Ly8vcmVzdGF1cmFuZ2FrYWRlbWllbi93d3cucmVzdGF1cmFuZ2FrYWRlbWllbi5zZS93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAyNC8wNS9zam9tYXQtcHVmZi5qcGc.webp)
Sjömat
Är du redo att utforska havets skatter? Tillsammans kommer vi att ta oss igenom en mängd olika råvaror från havet och sjöarna, med fokus på hållbarhet och kreativitet.
Är du redo att utforska havets skatter? Tillsammans kommer vi att ta oss igenom en mängd olika råvaror från havet och sjöarna, med fokus på hållbarhet och kreativitet.
Läs mer…![Asiatisk streetfood](https://www.restaurangakademien.se/img-srv/bY6wGSFk1JCfU12pMRN9L9fyo6j_DZqINqQfACwZRVU/resizing_type:auto/width:0/height:0/gravity:sm/enlarge:1/ext:webp/strip_metadata:1/quality:90/bG9jYWw6Ly8vcmVzdGF1cmFuZ2FrYWRlbWllbi93d3cucmVzdGF1cmFuZ2FrYWRlbWllbi5zZS93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAyNC8wNC9hc2lhdGlzay1zdHJlZXRmb29kLXB1ZmYuanBn.webp)
Asiatisk streetfood
Under vår kurs i asiatisk streetfood kommer du, under guidning av Claes Grännsjö att lära dig hemligheterna bakom några av de mest älskade rätterna från regionen. Vad sägs om perfekta steambuns, dumplings och vegetariska smårätter?
Under vår kurs i asiatisk streetfood kommer du, under guidning av Claes Grännsjö att lära dig hemligheterna bakom några av de mest älskade rätterna från regionen. Vad sägs om perfekta steambuns, dumplings och vegetariska smårätter?
Läs mer…![Svensk skördetid](https://www.restaurangakademien.se/img-srv/Nkec5dUQJETB2i_W0jjzRgfRq4OUbRtA-GiJ0eDzT8A/resizing_type:auto/width:0/height:0/gravity:sm/enlarge:1/ext:webp/strip_metadata:1/quality:90/bG9jYWw6Ly8vcmVzdGF1cmFuZ2FrYWRlbWllbi93d3cucmVzdGF1cmFuZ2FrYWRlbWllbi5zZS93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAyNC8wNC9za29yZGV0aWQtcHVmZi5qcGc.webp)
Skördetid
Den svenska skördesäsongen ger oss ett rikt utbud av fantastiska råvaror. Under den här kursen kommer vi jobba med råvarorna när de är som allra bäst. Vi kommer fördjupa oss i matlagningstekniker som framhäver varje råvaras unika karaktär.
Den svenska skördesäsongen ger oss ett rikt utbud av fantastiska råvaror. Under den här kursen kommer vi jobba med råvarorna när de är som allra bäst. Vi kommer fördjupa oss i matlagningstekniker som framhäver varje råvaras unika karaktär.
Läs mer…