Vill du ta dina kulinariska färdigheter till nästa nivå och fördjupa dig i italienska smaker och traditioner? Vår praktiska matlagningskurs erbjuder en unik möjlighet att laga äkta italienska rätter under ledning av Isabella. Oavsett om du är en nybörjare i köket eller en erfaren kock är den här upplevelsen utformad för alla som vill höja sina kulinariska färdigheter och njuta av autentiska italienska rätter.
Under kursen kommer ni under Isabellas ledning tillaga maträtter som bygger på den italienska fyrarätters menyn, antipasti, primi, secondi och dolce. Det blir en variation av klassiska och moderna recept efter säsong.
Recepten är en resa mellan olika regioner i den italienska kokkonsten. Du kommer att utforska regionala smaker från olika regioner i Italien, från de hjärtliga rätterna i Toscana till den färska skaldjur på Sicilien. Kursen avslutas med en gemensam måltid.
Föreläsare: Isabella Morrone
Tid: 9:30-16:00
Övrigt: I priset ingår förkläde, mat och dryck. Receptkompendium skickas ut digitalt efter avslutad kurs. Vi har inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkost.
Fransk matlagning – Tour de France?
Fördjupa dig i det franska köket
Under den här matlagningskursen tar vi dig med på en resa genom det franska köket – från fransk finkokkonst med oxfilé provençale till rustik husmanskost som boeuf bourguignon. Lär dig de klassiska franska matlagningsteknikerna, förstå termerna, få koll på handlaget och utveckla dina färdigheter i köket.