Välkommen till en inspirerande matlagningskurs där vi hyllar säsongens bästa råvaror! Under den här kursen får du utforska och laga rätter baserade på de råvaror som våren och försommaren har att erbjuda.
Vi låter säsongen styra och arbetar med färska råvaror när de är som bäst. Genom olika tekniker och smakfulla kombinationer skapar vi rätter som lyfter fram det bästa i varje ingrediens. Du får möjlighet att experimentera, lära dig nya tillagningssätt och hitta inspiration till hur du kan använda säsongens skatter i din egen matlagning.
Oavsett om du är nybörjare eller van i köket är detta en kurs för dig som vill laga mat med känsla, kreativitet och respekt för råvaran. Tillsammans lagar vi, smakar och njuter – allt i en härlig och lärorik atmosfär.
Föreläsare: Johan Jakobsson
Övrigt: I priset ingår förkläde, mat och dryck. Receptkompendium skickas ut digitalt efter avslutad kurs. Vi har inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkost.
Välkommen 16:30 för lite tilltugg innan kursen börjar.