Vietnamesiska köket

Är du redo för att dyka djupt in i vietnamesisk matlagning och upptäcka en värld av fantastiska smaker? I vår vietnamesiska matlagningskurs kommer du att guidas genom autentiska recept direkt från Saigon, Vietnam. Kursen bjuder på en spännande resa där du får lära dig laga traditionella rätter med fräscha och annorlunda ingredienser.

Du kommer att skapa vietnamesiska klassiker som krispiga vårrullar och en rykande het, smakrik Pho. Dessutom kommer du att utforska hur dessa rätter kan kombineras med utsökta vietnamesiska sötsaker – en perfekt avrundning på en måltid. Kursledaren Thao, som har vuxit upp söder om Saigon, delar med sig av sina lokala hemligheter och tekniker som gör din matlagning både autentisk och inspirerande.

Föreläsare: Thao Nguyen Askling  
Övrigt: I priset ingår förkläde, mat och dryck. Receptkompendium skickas ut digitalt efter avslutad kurs. Vi har inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkost.

Sydostasiatiska ingredienser så som pak choy, chili och citrongräs

Thailändska köket

Inspirerande kurs med Tove Nilsson

Gillar du hetta och aromatiska kryddor? Är du en flitig användare av morteln och wokpannan? Detta är kursen för dig som brinner för thailändska matlagning!