Kurser
Tryffel en fantastisk råvara
Under vår tryffelkurs kommer du att fördjupa din kunskap om tryffel på ett inspirerande sätt. Vi går på djupet om kvalitet, smak och artvariation. Kursen inleds med en föreläsning om tryffelsorter, smak och kvalitet och avslutas med en trerättersmiddag.
Under vår tryffelkurs kommer du att fördjupa din kunskap om tryffel på ett inspirerande sätt. Vi går på djupet om kvalitet, smak och artvariation. Kursen inleds med en föreläsning om tryffelsorter, smak och kvalitet och avslutas med en trerättersmiddag.
Läs mer…Skog och vilt
Den svenska höstsäsongen med råvaror från skogen och havet ger oss fantastiska förutsättningar att skapa spännande rätter och smakkombinationer. Under den här kursen kommer vi jobba med råvarorna när de är som allra bäst.
Den svenska höstsäsongen med råvaror från skogen och havet ger oss fantastiska förutsättningar att skapa spännande rätter och smakkombinationer. Under den här kursen kommer vi jobba med råvarorna när de är som allra bäst.
Läs mer…Skördetid
Den svenska skördesäsongen ger oss ett rikt utbud av fantastiska råvaror. Under den här kursen kommer vi jobba med råvarorna när de är som allra bäst. Vi kommer fördjupa oss i matlagningstekniker som framhäver varje råvaras unika karaktär.
Den svenska skördesäsongen ger oss ett rikt utbud av fantastiska råvaror. Under den här kursen kommer vi jobba med råvarorna när de är som allra bäst. Vi kommer fördjupa oss i matlagningstekniker som framhäver varje råvaras unika karaktär.
Läs mer…Albin Edberg – råvara, säsong & hantverk
Möt kocken Albin Edberg. Genom att ta fram sina favoritråvaror för säsongen kommer Albin att guida dig i hantverk och tekniker som passar just dessa.
Möt kocken Albin Edberg. Genom att ta fram sina favoritråvaror för säsongen kommer Albin att guida dig i hantverk och tekniker som passar just dessa.
Läs mer…Hållbar matlagning med Elvira Lindqvist
Detta är en kreativ och klimatsmart matlagningskurs riktad till dig som är nyfiken på att lära dig mer om biologisk mångfald och jordhälsa.
Detta är en kreativ och klimatsmart matlagningskurs riktad till dig som är nyfiken på att lära dig mer om biologisk mångfald och jordhälsa.
Läs mer…