Introduktionskurs i Livsmedelshygien

Denna kurs är en kortare introduktionskurs för dig som arbetar i en verksamhet med livsmedel. Kursen lämpar sig även för dig om inte arbetar direkt med livsmedelsberedning, men som ändå behöver en inblick i, och förståelse för, livsmedelshygien och de krav som ställs i ett kök.

Från kursprogrammet:

  • Genomgång av lagstiftning
  • Matförgiftningar
  • ”De fyra farorna”
  • Egenkontroll
  • Grundförutsättningar och övervakning


Övrigt: Kursen omfattar två lärarledda onlinefilmer. Varje film avslutas med ett delprov och mynnar ut i ett omfattande slutprov som ligger till grund för ditt kursintyg. Kursen är två timmar lång. Önskar du utbildningen på engelska? Meddela oss i övrigtrutan när du gör din bokning

Boka

Kursen är framtagen av experter från Svensk Livsmedelskvalité och genomförs med ett utbildningssystem tillhandahållet av krogarna.se. Livsmedelverkets statsinspektör och f.d. VD för Svensk Livsmedelskvalité, Josefine Larsson, föreläser i de lärarledda filmerna. När du bokar kursen via oss får du inom kort ett mail från krogarna.se med dina inloggningsuppgifter och webbkursen kan börja.

Utbildningen ges enbart på abonnemang!

Abonnemang hos Krogarna.se

Denna kurs säljs enbart på abonnemang. Abonnemanget tecknas för 12 månader. Med företagskonto får du dels ett konto till dig själv, men du får också 50 licenser där du kan bjuda in dina medarbetare att gå utbildningar.

Abonnemang PRO upp till 50 användare

Med ett företagskonto för 1 990kr/månaden får du fri tillgång till alla utbildningar som ingår i Pro-paketet, för upp till 50 användare.

I Pro ingår:

  • alla webbutbildningar
  • nya kurser adderas kontinuerligt
  • lägg in era egna utbildningar i ert företagskonto
  • telefonrådgivning kopplat till serverings- eller tobakstillstånd
  • företagskonto (se vilka som gått utbildningar och när)
  • studenter får intyg vid genomförd utbildning
  • medlemsförmåner hos samarbetspartners
  • max 50 personer per enhet ingår (när du väljer företagskonto)