![Gustav Leonhardt under kvalet till Bocuse d'Or 2023](https://www.restaurangakademien.se/img-srv/sg22JbdXR7DgfXoLf10xQ5E6RqypoOfUZwW2McZoi5A/resizing_type:auto/width:1024/height:0/gravity:sm/enlarge:1/ext:webp/strip_metadata:1/quality:90/bG9jYWw6Ly8vcmVzdGF1cmFuZ2FrYWRlbWllbi93d3cucmVzdGF1cmFuZ2FrYWRlbWllbi5zZS93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAyNS8wMi9ueWhldC1rdmFsMjAyNS5qcGc.webp)
Den 31 mars samlas den svenska gastronomiska eliten på Münchenbryggeriet i Stockholm för en unik branschdag. Restaurangakademien och Svenska Sommelierföreningen står värdar för tre stora tävlingar: den svenska uttagningen till Bocuse d’Or, Bocuse d’Or Commis Award och Sommelier-SM.
Under dagen får besökarna möjlighet att följa några av Sveriges mest lovande kockar och sommelierer i deras kamp om prestigefyllda titlar. Dessutom fylls Münchenbryggeriet med utställare och branschaktörer, vilket gör evenemanget till en inspirerande mötesplats för alla inom besöksnäringen.
När: Måndag 31 mars 2025
Var: Münchenbryggeriet, Stockholm
Fri entré – öppet för allmänheten
Välkommen till en dag fylld av tävlingsanda, matglädje och inspiration!