
Den 31 mars samlas den svenska gastronomiska eliten på Münchenbryggeriet i Stockholm för en unik branschdag. Restaurangakademien och Svenska Sommelierföreningen står värdar för tre stora tävlingar: den svenska uttagningen till Bocuse d’Or, Bocuse d’Or Commis Award och Sommelier-SM.
Under dagen får besökarna möjlighet att följa några av Sveriges mest lovande kockar och sommelierer i deras kamp om prestigefyllda titlar. Dessutom fylls Münchenbryggeriet med utställare och branschaktörer, vilket gör evenemanget till en inspirerande mötesplats för alla inom besöksnäringen.
När: Måndag 31 mars 2025
Var: Münchenbryggeriet, Stockholm
Fri entré – öppet för allmänheten
Tävlingstider
Commis Award: 08:10-10:20
Bocuse d’Or: 2:00-16:50
Sommelier SM: 13:00-15:30
Prisutdelning (cirkatider)
Commis Award: 12:30
Bocuse d’Or: 17:45
Sommelier SM: 17:00
Välkommen till en dag fylld av tävlingsanda, matglädje och inspiration!