Vilda, gröna örter och skott

Råvaror i säsong

Spröda sparrisar, nyskördad potatis, pinfärsk makrill eller jordig gotlandstryffel – i våra säsongsbetonade kurser får du möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom din favoritråvara eller säsong.

KursFöreläsareDatum
Tre säsongerPeter Asp Jelksäter20/8, 22/10, 4/2 (2025)
SkördetidPeter Asp Jelksäter21/8
Hållbar matlagningElvira Lindqvist7-8/10
Skog & viltPeter Asp Jelksäter23/10
Råvara, säsong & hantverkAlbin Edberg5/11
Tryffel, en fantastisk råvaraFlera7/11
Råvara, säsong & hantverkDesirée Jaks18-19/11

Hittar du inte den kurs du söker eller har kursdatumet redan passerat?
Vi uppdaterar kursutbudet kontinuerligt och tar gärna emot specifika önskemål och förslag på nya matlagningskurser. Maila in din förfrågan till oss!