Ekonomi & ledarskap

Denna fyradagarsutbildning riktar sig mot restaurangbranschen och vänder sig till dig som har eller vill ha en ledande roll inom den. Utbildningen ger dig möjlighet till att bredda din kunskapsbank inom allt från lönsamhet till hur man blir en bra chef och ledare. Utbildningen är en sammanslagning av de två fristående kurserna Ekonomi & hållbar lönsamhet samt Ledarskap & social hållbarhet. För ytterligare information om utbildningens innehåll kan du läsa mer om respektive kurs. Det går även bra att boka kurserna separat.

Dag 1 och 2:

  • Nyckeltal
  • Kalkylering
  • Grundläggande Revenue Management
  • Hur man gör ekonomi begripligt

Dag 3 och 4

  • Rollen som chef
  • Coachande ledarskap
  • Att leda sig själv
  • Kommunikation och konflikthantering

Föreläsare: Ulrika Karlsson, Cattis Olsén, Jesper Johansson och Fredrik Önrup
Övrigt: I priset ingår kursmaterial, lunch och eftermiddagsfika.